Lokal Produktion i Stockholm 

Vi på Watoto Arts är oerhört stolta över vår lokala produktion baserad i Stockholm. Som ett familjeföretag tar vi stort ansvar över att skapa en positiv samhällsförändring samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Vår produktion 

Att ha full kontroll över vår produktion innebär att vi noggrant kan övervaka varje steg och garantera att våra produkter uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Detta gör det också möjligt för oss att snabbt svara på kundbehov och anpassa vår produktion därefter.

En bild som visar hur dockorna blir till

 

Giftfritt och ekologiskt 

Alla våra produkter tillverkas av giftfria tyger som följer europeiska standarder, specifikt testade och certifierade enligt europeisk standard EN71-3 för tillverkning av leksaker. Detta säkerställer att våra produkter inte bara är säkra för barn utan också för miljön.

Lokal anställning och empowerment

På Watoto Arts erbjuder vi anställningsmöjligheter, inklusive utbildning och stöd, till individer som har stött på hinder på arbetsmarknaden. Vårt mål är att stärka kvinnor och skapa ett mer inkluderande samhälle.

Transport 

En lokal produktion innebär att produkter inte behöver resa långa sträckor, vilket minimerar koldioxidutsläppen. Vi tror på att göra hållbara val i varje skede av vår verksamhet. Vi är stolta över att använda helt återvinningsbara förpackningar för våra produkter, detta är en del av vårt åtagande att minska avfall. När du får en produkt från oss kan du därför lita på att inte bara produkten är hållbar, utan också förpackningen.

Återvinning

Vår strategi är enkel och effektiv: vi återvinner, upcyclar och donerar. Våra överblivna tyger doneras till förskolor för barn att skapa med. Genom att göra detta bidrar vi till en renare, grönare och mer kreativ framtid.

Vill du ha resttyger från oss? Kontakta oss!

Community

Vi samarbetar aktivt med lokala organisationer, skolor och privata initiativ. Vi tror på att ge tillbaka till den gemenskap som har stöttat oss.

Kvalitetssäkring

Varje produkt som lämnar våra händer har gått igenom en kvalitetskontroll. Denna uppmärksamhet på detaljer garanterar att våra kunder får produkter som överträffar deras förväntningar.

 

Sammanfattning

Watoto Arts är ett familjeföretag som gör det lilla extra för barnen och för planeten. Tack för att du följer med oss på denna resa mot en snällare och grönare värld.
september 09/13/23, 2023 — Fatma Guettou

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.