Watoto Arts Tillverkade Caroline Farbergers Första Docka

På Watoto Arts är vi stolta över att skapa handgjorda, ekologiska dockor som inte bara är leksaker utan även berättelser om hållbarhet och inkludering. Ett särskilt minnesvärt ögonblick för oss var när vi fick möjlighet att tillverka Caroline Farbergers första docka. Caroline Farberger är en framstående entreprenör, ledare och förebild. Caroline är känd för sitt arbete med att främja jämställdhet och mångfald inom näringslivet. 

En Speciell Gåva

När vi först fick höra att Caroline Farberger inta hade någon docka som liten pojke kände vi att vi ville bidra med hennes första docka. Det är aldrig för sent att få sin första docka och för Caroline Farberger tog det 50 år!

Skapandet av Carolines Första Docka

Caroline berättade för att att som liten pojke brukade hon titta i modetidningar och drömma sig bort bland alla fina klännigar. 

För att skapa Carolines docka samlades vårt team av sömmerskor och planerade varje detalj. Vi ville att dockan skulle spegla Carolines styrka och elegans och samtidigt inspireras av klänningarna som hon tittade på i modetidningar som liten. Materialet vi valde ekologiskt och hållbart, vilket är en hörnsten i vårt arbete. 

Ögonblicket av Överlämning

När vi överlämnade dockan till Caroline var det ett ögonblick fyllt av känslor. Caroline fick äntligen sin första docka och uttryckte sin tacksamhet och berättade hur mycket dockan betydde för henne. Det var ett fint ögonblick som bekräftade att vårt arbete inte bara handlar om att skapa produkter, utan om att bygga broar mellan människor och främja en djupare förståelse för varandra. 

Framtiden för Watoto Arts

Vi på Watoto Arts är fast beslutna att fortsätta vår resa inom socialt entreprenörskap. Varje docka vi tillverkar är en del av en större vision om en mer hållbar och inkluderande värld. 
Vi ser fram emot att skapa fler berättelser och sprida glädje med våra handgjorda, ekologiska dockor. Tillsammans kan vi göra skillnad, en docka i taget.

Tack för att du stödjer vår vision!

Här kan du se hela video på när Caroline Farberger får sin första docka!

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.